I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, March 27, 2015

That Somebody.



Assalamualaikum

Seronoknya kalau ada orang boleh bantu dan pimpin serta bimbing diri ini ke arah yang lebih baik.  Cause, you know.. I can’t do this alone. Seriously, feel like I really need somebody. To talk to. Ketawa bersama. Menangis bersama. Berharap mati pun bersama.

Laa TERnyanyi lah pulak

I have my family, friends.. I know. but I need you too. Wherever or whoever you are, please come faster. Err ni bukan ayat desperate. Tolonglah. *tangan kat bahu mata pandang atas * HAHAHA

Semasa entry ini ditaip..
Ya, diriku sedang mengenali seseorang. Seseorang yang perlu aku bawa namanya di dalam istikharah. Pesan seorang kawan, “istikharah su”. Akan tetapi, masih belum kulakukan. Sebab takut, macam mana kalau memang dia. Belum dapat dibayangkan.

I’m not ready!! Pulak dah.

Dan juga, belum terbuka hati.
Susahnya.



Friday, March 20, 2015

I’m Sorry.



Assalamualaikum

Entah kenapa jadi sangat annoying lately. Rasa nak marah memanjang. Rasa macam jadi perengus. Err dengar kat mana tah perkataan tu. Macam… itu tak kena, ini tak kena. Like seriously, marah orang lain, orang lain yang kena. Padahal marah dekat diri sendiri.

Kut.
Entahlah.

Hmm.. dah lama tak update jadi macam ni la gamaknya. Lama tak meluahkan perasaan. Pendam memanjang. Sekali meletop habis semua orang kiri kanan depan belakang kena. Tak ada siapa yang faham. Memang rasa diri ini sangat annoying sejak dua menjak ni. Arghhh help me!

I miss me, myself yang dulu.
Huwaaa what’s wrong with me.

Maaf sebab jadi sangat annoying dan menyampah dan mengada. :’(



Thursday, March 12, 2015

Huda’s Engagement Day

Assalamualaikum


11 Januari 2015.


Sorang lagi member geng betik [sekarang dah upgrade jadi BETIQUE GANG] HAHAH jangan tak tahu ni geng time sekolah dulu ni, dah selamat mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihan hati. Huda! 2nd member of the gang got engaged. 


Yana yang pertama bertunang dan ada entry pasal beliau sebelum ni. Macam not fair lah kan kalau pasal orang lain bertunang semua ada dalam blog. Sorry Huda dah bulan March baru nak update kat blog. Maklumlah bukan main jarang lagi update blog sekarang. 


11 Januari tu juga adalah tarikh hari lahir Huda, our bride-to-be. Jadinya, memang senang lah nak ingat hari bertunang kan tak payah tulis dalam buku ataupun save dalam reminder phone nak ingat anniversary pertunangan. Hehe. Tahniah Huda! 


Lepas tu macam berangan, tahun ni punya birthday dah cantik dah kalau nak ‘save the date’ tu > 5/5/2015. HAHAHA


Tinggal dua orang lagi ni. Su and Ryn. 


Rasanya Ryn dulu lah kut. 
Su macam lambat je lagi heheh