I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, March 12, 2015

Huda’s Engagement Day

Assalamualaikum


11 Januari 2015.


Sorang lagi member geng betik [sekarang dah upgrade jadi BETIQUE GANG] HAHAH jangan tak tahu ni geng time sekolah dulu ni, dah selamat mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihan hati. Huda! 2nd member of the gang got engaged. 


Yana yang pertama bertunang dan ada entry pasal beliau sebelum ni. Macam not fair lah kan kalau pasal orang lain bertunang semua ada dalam blog. Sorry Huda dah bulan March baru nak update kat blog. Maklumlah bukan main jarang lagi update blog sekarang. 


11 Januari tu juga adalah tarikh hari lahir Huda, our bride-to-be. Jadinya, memang senang lah nak ingat hari bertunang kan tak payah tulis dalam buku ataupun save dalam reminder phone nak ingat anniversary pertunangan. Hehe. Tahniah Huda! 


Lepas tu macam berangan, tahun ni punya birthday dah cantik dah kalau nak ‘save the date’ tu > 5/5/2015. HAHAHA


Tinggal dua orang lagi ni. Su and Ryn. 


Rasanya Ryn dulu lah kut. 
Su macam lambat je lagi heheh





2 comments:

C i k R e n e x said...

Hai hai. Lama tak nampak kat blog. :)

Nti jangan lupa ajak reen taw. Heee

Belleza~ said...

Su baru perasan yang ini adalah entry pertama untuk tahun ni. Hahaha dah berkurun lamanya tak update blog.

Thank u Reen sudi datang, siap tinggal comment. Hm..inshaAllah mestilah ajak Reen tapi tak tahu la bila. Hehe