I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, March 20, 2015

I’m Sorry.



Assalamualaikum

Entah kenapa jadi sangat annoying lately. Rasa nak marah memanjang. Rasa macam jadi perengus. Err dengar kat mana tah perkataan tu. Macam… itu tak kena, ini tak kena. Like seriously, marah orang lain, orang lain yang kena. Padahal marah dekat diri sendiri.

Kut.
Entahlah.

Hmm.. dah lama tak update jadi macam ni la gamaknya. Lama tak meluahkan perasaan. Pendam memanjang. Sekali meletop habis semua orang kiri kanan depan belakang kena. Tak ada siapa yang faham. Memang rasa diri ini sangat annoying sejak dua menjak ni. Arghhh help me!

I miss me, myself yang dulu.
Huwaaa what’s wrong with me.

Maaf sebab jadi sangat annoying dan menyampah dan mengada. :’(



0 comments: