I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, April 3, 2015

URL. Nak tukar. Tapi..

Assalamualaikum

Bercita-cita nak tukar url or link blog ni daripada sitisuraiza|blogspot kepada url lain yang tidak menggunakan nama sendiri. Dah lama wujudnya cita-cita ni tapi tak tercapai dek kerana masih sayang. Kalau tukar, nanti susah lah secret admirer yang dulu tu nak datang baca lagi. HAHA. Bukan ini sebabnya.

Sayang.

Kalau google nama sendiri, automatic tersembul link blog ni dekat search engine. Macam senang. Eh memang senang sangat kalau orang nak cari nak stalk or nak whatever. Erghhh. Tak best. tapi masalahnya ada ke orang nak stalk. KAHKAH

But I believe, memang ada.

Tapi nak tukar, SAYANG.
Pfftttt  

0 comments: